آزمایشگاههای متقاضی جهت ثبتنام بایستی اطلاعات مربوط به PT مورد نظر خود (ارائه شده در جدول ذیل) به همراه مشخصات آزمایشگاه در "فرم درخواست برگزاري یا شرکت در آزمون مهارت" به شماره MHCS-PF-008 وارد نمایند. با ارسال این فرم برای "مرکز آزمون مهارت استاندارد قشم" به آدرس ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ثبتنام اولیه صورت میپذیرد. پس از اتمام مهلت ثبتنام، در صورتی که تعداد مشارکتکنندگان به حد نصاب برسد، "فرم توافقنامه مشارکت در آزمون مهارت" و صورتحساب (پیش فاکتور) آزمون مهارت از طریق ایمیل برای مشارکتکنندگان ارسال خواهد شد. تایید نهایی ثبتنام منوط به تایید توافقنامه و واریز وجه خواهد بود.
توجه: متقاضیان میتوانند جهت شرکت در الگوهای آزمون مهارت مربوط به هر دوره یک "فرم درخواست برگزاري یا شرکت در آزمون مهارت" ارسال کنند.
دوره اول – سال 1402 مهلت ثبتنام: 1402/02/30 زمان برگزاری: 1402/03 |
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی- فیزیکو شیمیایی- بیسکویت سبوسدار کد الگو: MHCS-PT-008 قلم آزمون مهارت: بیسکویت سبوسدار جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت بیسکویت سبوسدار وضعیت اجرای الگو: پایان اجرای الگو |
|
نام الگو: آرایشی و بهداشتی- فیزیکو شیمیایی- شامپو کد الگو: MHCS-PT-011 قلم آزمون مهارت: شامپو جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت شامپو وضعیت اجرای الگو: پایان اجرای الگو |
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی- فیزیکو شیمیایی- ذرت کد الگو: MHCS-PT-006 قلم آزمون مهارت: ذرت جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت ذرت وضعیت اجرای الگو: پایان اجرای الگو |
|
نام الگو: خوراک دام- فیزیکو شیمیایی- پودر ماهی کد الگو: MHCS-PT-002 قلم آزمون مهارت: پودر ماهی جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت پودر ماهی وضعیت اجرای الگو: پایان اجرای الگو |
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی- فیزیکوشیمیایی- چای کد الگو: MHCS-PT-018 قلم آزمون مهارت: چای جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت چای وضعیت اجرای الگو: پایان اجرای الگو |
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی- فیزیکو شیمیایی- قهوه کد الگو: MHCS-PT-014 قلم آزمون مهارت: قهوه جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت قهوه وضعیت اجرای الگو: پایان اجرای الگو |
|
نام الگو: غلات و فرآوردههای آن – فلزات سنگین- گندم کد الگو: MHCS-PT-016 قلم آزمون مهارت: گندم جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت گندم وضعیت اجرای الگو: پایان اجرای الگو |
|
دوره دوم – سال 1402 مهلت ثبتنام: 1402/05/30 زمان برگزاری: 1402/06 |
|
نام الگو: آب و فاضلاب- فیزیکو شیمیایی- آب آشامیدنی کد الگو: MHCS-PT-013 قلم آزمون مهارت: آب آشامیدنی جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت آب آشامیدنی وضعیت اجرای الگو: پایان اجرای الگو
|
|
نام الگو: آرایشی و بهداشتی- فیزیکو شیمیایی- صابون کد الگو: MHCS-PT-012 قلم آزمون مهارت: صابون جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت صابون وضعیت اجرای الگو: پایان اجرای الگو
|
|
نام الگو: غلات و فرآوردههای آن – فلزات سنگین - برنج کد الگو: MHCS-PT-003 قلم آزمون مهارت: برنج جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت برنج وضعیت اجرای الگو: پایان اجرای الگو
|
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی – فلزات سنگین - چای کد الگو: MHCS-PT-004 قلم آزمون مهارت: چای جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت چای وضعیت اجرای الگو: پایان اجرای الگو
|
|
نام الگو: خوراک دام - هیستامین - پودرماهی کد الگو: MHCS-PT-015 قلم آزمون مهارت: پودر ماهی جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت پودر ماهی وضعیت اجرای الگو: پایان اجرای الگو
|
|
|
دوره سوم – سال 1402 مهلت ثبتنام: 1402/08/20 زمان برگزاری: 1402/09 |
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی – فیزیکوشیمایی – رب گوجهفرنگی کد الگو: MHCS-PT-009 قلم آزمون مهارت: رب گوجهفرنگی جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: در حال اجرای الگو
|
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی – فیزیکوشیمایی – فرآوردههای لبنی (ماست طعمدار) کد الگو: MHCS-PT-007 قلم آزمون مهارت: فرآوردههای لبنی (ماست طعمدار) جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: در حال اجرای الگو
|
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی – فلزات سنگین – کمپوت آناناس کد الگو: MHCS-PT-017 قلم آزمون مهارت: کمپوت آناناس جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: در حال اجرای الگو
|
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی – ژنتیک مولکولی – گوشت خام و فرآوردههای آن کد الگو: MHCS-PT-021 قلم آزمون مهارت: گوشت خام و فرآوردههای آن جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: در حال اجرای الگو
|
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی – ژنتیک مولکولی – کنسرو ماهی کد الگو: MHCS-PT-022 قلم آزمون مهارت: ماهی جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: در حال اجرای الگو
|
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی – ژنتیک مولکولی – سویا کد الگو: MHCS-PT-025 قلم آزمون مهارت: سویا جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: در حال اجرای الگو
|
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی – ژنتیک مولکولی – فرآوردههای گوشتی کد الگو: MHCS-PT-020 قلم آزمون مهارت: فرآوردههای گوشتی جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: در حال اجرای الگو
|
|
دوره چهارم – سال 1402 مهلت ثبتنام: 1402/10/30 زمان برگزاری: 1402/11 |
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی- فیزیکوشیمیایی- فرآوردههای گوشتی (کالباس) کد الگو: MHCS-PT-005 قلم آزمون مهارت: فرآوردههای گوشتی (کالباس) جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: در حال ثبتنام
|
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی- فیزیکوشیمیایی- نوشیدنی میوهای بدون گاز کد الگو: MHCS-PT-010 قلم آزمون مهارت: نوشیدنی میوهای بدون گاز جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: در حال ثبتنام |
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی- ویژگیهای حسی و تشخیص رنگ - آبمیوه کد الگو: MHCS-PT-023 قلم آزمون مهارت: آبمیوه جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: در حال ثبتنام |
|
نام الگو: غذایی و کشاورزی- باقیمانده سموم آفتکش - ذرت کد الگو: MHCS-PT-026 قلم آزمون مهارت: ذرت جزئیات بیشتر: اطلاعات الگوی آزمون مهارت وضعیت اجرای الگو: در حال ثبتنام |
|