مرکز آزمون مهارت استاندارد قشم در نظر دارد یک دوره آزمون تخصصی PT برای نمونههای رب گوجهفرنگی، فرآوردههای لبنی (ماست طعمدار)، کمپوت آناناس (قلع)، گوشت خام و فرآوردههای آن (تشخیص منشأ گوشت)، کنسرو ماهی (تشخیص ماهی تن از غیر تن)، سویا (تراریختگی) و فرآوردههای گوشتی (ردیابی و شناسایی سویا) براساس استاندارد ISO 17043 در آذرماه 1401 برگزار نماید. متقاضیان میتوانند جهت مشاهده جزئیات بیشتر و ثبتنام به بخش "ثبتنام در الگوهای آزمون مهارت" مراجعه نمایند.