A: آزمون مهارت مواد غذایی
ü فلزات سنگین برنج
ü فلزات سنگین چای
ü فلزات سنگین گندم
ü فلزات سنگین کمپوتها
ü خواص فیزیکی – شیمیایی فرآوردههای گوشتی آماده
ü خواص فیزیکی – شیمیایی ذرت
ü خواص فیزیکی – شیمیایی فرآوردههای لبنی
ü خواص فیزیکی – شیمیایی بیسکویت و کیک
ü خواص فیزیکی – شیمیایی رب و سس گوجهفرنگی
ü خواص فیزیکی – شیمیایی آبمیوه و نوشیدنیهای میوهای و کمپوتها
ü خواص فیزیکی – شیمیایی قهوه
ü خواص فیزیکی – شیمیایی چای
ü ژنتیک مولکولی - گوشت خام و فرآوردههای آن (تشخیص منشأ گوشت)
ü ژنتیک مولکولی – کنسرو ماهی (ردیابی و شناسایی ماهی تن از غیر تن)
ü ژنتیک مولکولی – سویا (تراریختگی)
ü ژنتیک مولکولی – فرآوردههای گوشتی (ردیابی و شناسایی سویا)
ü باقیمانده سموم آفت كش چای
ü باقیمانده سموم آفت کش ذرت
ü ویژگیهای حسی و تشخیص رنگ آبمیوه
B: آزمون مهارت مواد آرایشی – بهداشتی
ü خواص فیزیکی – شیمیایی شامپو
ü خواص فیزیکی – شیمیایی صابون
C: آزمون مهارت خوراک دام
ü خواص فیزیکی – شیمیایی پودر ماهی
ü هیستامین در پودر ماهی
D: آزمون مهارت خواص فیزیکی – شیمیایی آب